​​BALENPERS
WINTER CHECK-UP


Owning Your Brand's Social Community Drives More Shoppers and Sales

MAXIMaliseer uw productiviteit
maak een afspraak voor  EEN winter check-up.

Tijdens de Winter Check-up bij uw Case IH-dealer, wordt een grondige controle uitgevoerd van uw machine door onze experts in oogstmachines. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw balenpers in de beste staat is voor het nieuwe seizoen.

Maak een slimme keuze en kies voor de kwaliteit en prestaties van originele onderdelen om uw machines seizoen na seizoen probleemloos te laten werken, terwijl u de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf verhoogt. Doe geen toegevingen aan kwaliteit, kies altijd voor originele Case IH-onderdelen en houd de prestaties van uw machine op hun beste niveau.

Balenpersen vereisen speciale aandacht en hebben ook baat bij een winteronderhoud. Om de volledige prestaties van uw balenpers te behouden en perfecte balen te verkrijgen, zal uw Case IH-dealer onder meer de onderstaande punten zorgvuldig inspecteren.

​PROFESSIONEEL ONDERHOUD

Laat uw machine grondig nakijken door ons team van technische Case IH-experts en haal de beste prestaties uit uw machine, in de veiligste omstandigheden.


​DE KWALITEIT VAN ORIGINELE ONDERDELEN

U kunt rekenen op onderdelen van topkwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor uw Case IH-machine en die voldoen aan strenge kwaliteitsrichtlijnen. Ze zijn bovendien tot het uiterste getest, voor betrouwbaarheid en duurzaamheid gedurende het hele seizoen.

1

2

3
4
5
6
7
8

GRATIS CASE IH PUMA 260 CVXDrive-SCHAALMODEL BIJ UW WINTERONDERHOUD*


*Aanbieding geldig t.e.m. 29 februari 2024 bij uw deelnemende Case IH-dealer, zolang de voorraad strekt. Vraag uw dealer naar de actievoorwaarden. Niet-contractuele afbeelding. Schaal 1:32.


CONTACTEER UW CASE IH-DEALER VOOR MEER INFORMATIE

Het vinden van een Case IH-dealer is eenvoudig: onze dealerzoeker biedt de meest up-to-date informatie over alle dealerships in uw buurt.

Verlichting
Welverdiend onderhoud van de balenpers.