DE KWALITEIT VAN

ORIGINELE

ONDERDELEN


Owning Your Brand's Social Community Drives More Shoppers and Sales

OPTIMAAL ZICHT IS ESSENTIEEL VOOR MAXIMALE PRODUCTIVITEIT IN HET DONKER

Een goede verlichting is belangrijk om uitstekend zicht en veilig werken te garanderen. Originele Case IH-verlichting garandeert altijd een optimale verlichting.

Om optimaal zicht te garanderen wanneer u werkt met uw koplampen aan, is het belangrijk dat uw koplampen correct worden geplaatst en afgesteld, zodat ze een intense en nauwkeurige lichtbron bieden. Dit is de enige manier waarop wij uw comfort en veiligheid kunnen garanderen en tegelijkertijd de stress tijdens het rijden kunnen verlagen.


WAAROM KIEZEN VOOR CASE IH-LAMPEN?

OMDAT WIJ ALS ENIGE MAXIMALE KWALITEIT GARANDEREN OP HET GEBIED VAN:

  • NAUWKEURIGHEID: Originele lampen kunnen sneller en nauwkeuriger worden gemonteerd, omdat passende haken de montagetijd verkorten. Originele lampen zijn beter bestand tegen plotselinge spanningswisselingen en verbruiken altijd de juiste hoeveelheid stroom, zodat u onder alle omstandigheden van een nauwkeurige en intense lichtbundel bent verzekerd.
  • BETROUWBAARHEID: Goedgekeurde lampen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als af-fabriek gemonteerde lampen. Lampen met het ECE E1-kenmerk zijn specifiek getest en goedgekeurd voor gebruik op offroad-voertuigen, conform de EU-voorschriften.
  • LEVENSDUUR: Originele lampen gaan langer mee, omdat ze zijn vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen en beter bestand zijn tegen trillingen. Door hun hoge trillingsbestendigheid en stabiel stroomverbruik, gaan originele lampen twee keer langer mee dan standaard lampen.


WEES BEWUST VAN DE RISICO’S VAN HET GEBRUIK VAN NIET-ORIGINELE LAMPEN:

  • SLECHTE VERLICHTING: Lampen van slechte kwaliteit verlichten de weg en de machine vaak onvoldoende, wat de verkeersveiligheid en de veiligheid van de bestuurder in gevaar brengt.
  • STORINGSGEVOELIGHEID: Door vervaardiging in niet-gecertificeerde productieprocessen zijn niet-originele lampen minder goed bestand tegen weersinvloeden, trillingen en extreme temperaturen, wat storingen in het elektrische systeem van de machine tot gevolg kan hebben.
  • KORTERE LEVENSDUUR: Omdat ze niet volledig met de machine compatibel zijn, gaan niet-originele lampen sneller kapot, wat het risico op stilstand en gedwongen werkonderbrekingen verhoogt.
Check-up Puma aan 1.500 uur
Check-up Balenpers