Container for the scroll indicator

(Will be hidden in the published article)

AFS CONNECT
BETER VERBONDEN MET HET BEHEER VAN UW LANDBOUWBEDRIJF.

Elk uur, elke minuut en zelfs elke seconde verwezenlijkt u meer van uw taken. Dit betekent meer tijd voor de momenten die u niet mag missen.

Via geïntegreerde oplossingen die uw landbouwbedrijf, wagenpark en gegevens met elkaar linken, helpt AFS Connect u uw tijd te optimaliseren door de informatie te leveren die u nodig hebt om beter onderbouwde managementbeslissingen te nemen. Een gecentraliseerd controlecentrum vereenvoudigt uw toegang tot essentiële gegevens omtrent uw landbouwbedrijf en machinepark, alsook agronomische informatie. U kunt al deze informatie raadplegen via uw computer, tablet of mobiel apparaat gedurende de gehele productiecyclus van uw gewassen.


DE VOORDELEN

Dankzij AFS Connect beschikt u over beheermogelijkheden voor uw machinepark en landbouwbedrijf, die uw dagelijkse werk in het veld optimaliseren.

OPTIMALE UPTIME

Altijd een duidelijk beeld hebben van wat er met de machines gebeurt terwijl u aan het werk bent, is een belangrijke factor om alles onder controle te houden. Met AFS Connect kunt u uw machinepark eenvoudig volgen op elk apparaat (pc, tablet, telefoon). U kunt de machinestatus (motoruren, brandstofverbruik, temperatuur, enz.) controleren en meldingen en waarschuwingen ontvangen om de stilstand van machines beter te identificeren. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat al uw machines topprestaties leveren en uw uptime maximaliseren.

VERBETERDE LOGISTIEK

Dankzij de tool voor het machinepark, kan u onmiddellijk de logistiek en het gebruik van de bestuurders optimaliseren. De locaties van de machines worden duidelijk weergegeven op een kaart, inclusief verschillende CAN-parameters. Op deze manier kan zelfs de inzet van bestuurders georganiseerd worden in een beter geïntegreerde landbouwstrategie, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.

beheer van uw landbouwbedrijf

Omdat het belangrijk is om de opbrengst van de velden goed te begrijpen, bevat AFS Connect een speciaal tabblad 'Farm' waar u taken kunt opladen en bekijken. AFS Connect optimaliseert uw tijd door uw velden, toepassingen en agronomische gegevens eenvoudig te organiseren. Met een schat aan informatie binnen handbereik kunt u de prestaties van uw bedrijf verbeteren.

1

Verzamel en visualiseer gegevens voor betere agronomische inzichten.

2

Stuur geleidingslijnen en richtlijnen van op afstand naar uw machines.

3

Neem contact op met uw dealer voor de nieuwste functies van dit steeds evoluerende platform.

beheer van uw machinepark

Wanneer al uw machines efficiënt werken met weinig tot geen inactiviteit, krijgt u de gemoedsrust die hoort bij slimmer werken en weet u dat u er alles aan doet om het meeste uit elk oogstseizoen te halen.

1

Overzicht en locatiebepaling van het machinepark.

2

Ontvang meldingen en bekijk belangrijke bedrijfsparameters.

3

Volg huidige en historische machineprestaties op.

4

Onderhoud aan geconnecteerde machines plannen en uitvoeren.

5

Coördineer al uw machines.

beheer van uw bedrijfsgegevens

AFS Connect helpt u moeiteloos gegevens te beheren, te delen en te verplaatsen, terwijl u de volledige controle behoudt. Deel uw gegevens en relevante informatie van machines op een veilige manier met vertrouwde vertrouwde partners, dealers of bestuurders in het veld, altijd en overal. Er is ook een compleet rapportagesysteem beschikbaar om u te ondersteunen bij het nemen van volgende stappen en beslissingen.

1

Draadloze overdracht van gegevens in 2 richtingen, tussen AFS Connect en vertrouwde externe leveranciers (waaronder AgDNA, Cropio, Farmers Edge™, Trimble® Ag Software en meer).

2

Upload gegevens naar de cloud en visualiseer historische gegevens voor een vollediger beeld van de prestaties van uw bedrijf. Gegevensbronnen kunnen onder meer telematica-bestandsoverdracht, USB-sticks of het delen van agronomische gegevens zijn.

3

Toegang tot datakaarten: opbrengstkaarten, geleidingslijnpatronen en meer.

4

Krijg toegang tot toonaangevende externe serviceproviders en consultants om uw machines compatibel te maken met hun diensten.

5

Volledige controle over wie toegang heeft tot welke gegenereerde gegevens.

APPLICATIEAFS CONNECT MOBIELE APPLICATIE

AFS CONNECT MOBIELE APPLICATIE: GA OVERAL, ZIE ALLES, ONTVANG UPDATES OVER UW DAGELIJKSE ACTIVITEITEN

  • Bekijk, deel en beheer gegevens onderweg, in realtime, vanaf elk apparaat.
  • Bekijk op afstand bijgewerkte telematicagegevens en foutcodes van machines.
  • De live voertuigkaart maakt het mogelijk om de locatie van machines te vinden en een routebeschrijving te krijgen.
  • Deel machine-informatie, -locatie en routebeschrijving via verschillende applicaties (vb. WhatsApp) via uw telefoon.


DE ULTIME OPLOSSING VOOR WANNEER U ONDERWEG BENT.

CONTACTEER UW CASE IH-DEALER VOOR MEER INFORMATIE

Het vinden van een Case IH-dealer is eenvoudig: onze dealerzoeker biedt de meest up-to-date informatie over alle dealerships in uw buurt.

PRECISIELANDBOUW
PUBLICATIE