AANBEVOLEN SMEERMIDDELEN

AKCELA MOTOROLIE

Owning Your Brand's Social Community Drives More Shoppers and Sales

Container for the scroll indicator

(Will be hidden in the published article)

DE AANBEVOLEN SMEERMIDDELEN
VOOR EFFICIËNTIE EN LANGE LEVENSDUUR

AKCELA-smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld om beter bestand te zijn tegen de thermische belastingen eigen aan de werking van nieuwe, krachtige motoren. Daarom raadt Case IH het gebruik van AKCELA-smeermiddelen aan.

AKCELA garandeert betere prestaties en bescherming van uw landbouwmachines.

Het AKCELA-assortiment biedt een optimaal product voor alle types machines en toepassingen: MOTOR-, UTTO- en UNIVERSELE OLIE. AKCELA-vloeistoffen verminderen de uitvaltijd van machines en bieden een geoptimaliseerde productiviteit en een duidelijk concurrentievoordeel. De producten voldoen aan de specifieke behoeften van landbouwmachines en garanderen een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. AKCELA-producten zijn de enige die goedgekeurd zijn door Case IH en worden aanbevolen in de gebruikershandleidingen en onderhoudsboekjes.

AKCELA UNITEK PLUS-MOTOROLIE BIEDT HOGE OXIDATIESTABILITEIT VOOR OPTIMALE PRESTATIES EN LANGERE ONDERHOUDSINTERVALLEN (TOT 750 UUR).

CONTACTEER UW CASE IH-DEALER VOOR MEER INFORMATIE

Het vinden van een Case IH-dealer is eenvoudig: onze dealerzoeker biedt de meest up-to-date informatie over alle dealerships in uw buurt.

DE KWALITEIT VAN ORIGINELE ONDERDELEN
GRANIT [copy]